sjamanistisch coach

Over mij

als sjamanistisch coach

“Humans are nature too.”

Mijn naam is dus Stephanie. Ik ben een nuchtere spiritueel therapeut voor dieren en mensen. En coaching is echt op mijn pad gekomen daar ik zelf veel coaching heb gevolgd. Maar ook omdat ik voor de fun coachingscursussen heb afgerond.

Toen sjamanistische life coaching op mijn pad kwam klikte alles ineens in elkaar. De hele puzzel was duidelijk.

Want sjamanisme is het samenwerken met moeder aarde, haar dieren, planten, mineralen en onszelf. En wij zijn deel van moeder aarde, zij is niet van ons. Wij zijn van haar.

In mijn ogen is dit wat de meeste mensen kwijt zijn. En wat ons juist weer in lijn brengt met ons innerlijk. Wat ons helpt om in een adelaars view te kijken op ons leven.

Dat is namelijk wat coaching voor mij altijd heeft betekent. Ongeacht of ik een money mindset coaching volgde. Of een coaching om mijn innerlijke kinderen te helen. Het gaf altijd een hogere kijk op mijn leven.

Van hieruit lijken problemen ineens klein waardoor ze ook ineens te overbruggen lijken. Samen met de hulp van de elementen, natuur, dieren, kleuren, etc. Ben ik altijd na mijn coaching verder gekomen.

Nu komt dat dus samen en dat wil ik dolgraag met anderen delen.

sjamanistisch coach stephanie
sjamanistische lifestyle coach

Coaching is voor mij een moderne benaming voor de vroegere raadgeefsters, waarzegsters, priesteressen en sjamanen. Waar wij met onze gevoeligheden de ander hielpen samen met symbolen, gidsen, engelen, overleden dierbaren. Maar ook met planten en dieren.

Daarom is coaching voor mij een eeuwenoude vorm. Vroeger deden we dit in onze eigen tribe. Nu vormen we onze eigen tribe die niet plaatsgebonden is. Hoe mooi is dat?

Het is voor mij dus een vorm van ondersteuning bieden, raad geven, samen oefenen, samen die eagle view creƫren, samen jou naar hoger niveau tillen. Samen werken aan jouw manifestatie.

Mijn missie met sjamanistische coaching is jouw innerlijk te versterken. Om jou te empoweren.

Ik gebruik alle tools die ik heb en welke bij jou passen. Denk aan visualisaties, ademhalingsoefeningen, yoga, pilates, filosofie, elementenleer, krachtdieren, boodschappen van gidsen, tarot, manifesteren, enzovoorts.

We gaan dus niet alleen het gesprek aan. Ik ga jou niet alleen vragen stellen totdat je zelf met een antwoord komt. Het liefst help ik je door ook tips en adviezen mee te geven.

sjamanistische coaching

Dit plaatje is voor mij heel herkenbaar. Als sjamanistisch coach krijg ik veel kennis door van mijn overleden dierbaren, gidsen en meer. Zo hebben mijn overleden oma en mijn overleden dieren mij ook altijd gecoacht. Graag zet ik hun wijsheid voort.

“Ik voel me erg snel op mijn gemak bij jou.” “Ik kan heel makkelijk bij je ontspannen.” “Jeetje, ik dreef helemaal weg! Dat heb ik nooit…” “Nou, ik geef hier al mijn dromen struggles bloot, dat durf ik normaal echt niet.”

Dat zijn nog wel eens opmerkingen die ik hoor en waar ik erg blij mee ben. Anderzijds ook jammer dat men zich dus zo vaak belemmert voelt om niet zichzelf te zijn. Wees alsjeblieft welkom zoals je bent.

“Au, maar dankjewel.” “Oei, die voel ik wel even, maar volgens mij had ik hem wel nodig.” “Oh, je bent wel vrij direct, daar hou ik wel van!”

Ook dit soort opmerkingen hoor ik wel eens. Van te voren waarschuw ik vaak wel even als ik wat persoonlijks ga zeggen of iets confronterends. Maar ik zal het niet laten. In mijn ogen is dit niet gemeen of aanvallend. Juist uit liefde coach ik soms confronterend om je even wakker te schudden.

“Jeetje ik kan je ook wel echt voor elke vraag zetten die ik heb, je helpt me altijd…” “Voel je je nooit voor het blok gezet met onze rare vragen?” “Hoe kun je dit soort dingen allemaal als normaal ontvangen?”

Blijkbaar ben ik een beetje anders dan de rest (knipoog). Ik zie van kleins af aan al overleden dierbaren. Ook praat ik al sinds ik kan heugen met dieren. En ben ik plotseling aura’s gaan zien toen ik 15 was. Veel dingen zijn voor mij heel normaal. Dat is voor sommige mensen echt een verademing.

Scroll naar boven