sjamanistische coachingstrajecten

Sjamanistische Coachingstrajecten

“I’m not your teacher, I’m not your guide.

I am just a companion on this ride.”

We beginnen met een intakegesprek aan de telefoon, via whatsapp of mail. Zodat we beiden weten of we met de juiste persoon gaan samenwerken. Daarna begint de eerste sessie op de afgesproken dag en tijd online of in mijn praktijk te Heelweg.

De eerste sessie is een kennismakingsgesprek om te kijken waar je nu staat. Helder te krijgen waar je naartoe wilt. En om even uit te zoeken welke tools het beste bij jou zouden passen. Wat jouw valkuilen zijn en waar ik jou bij ga helpen.

Daarna is het per persoon verschillend. Met de ene ga ik een alchemische route af, met de ander gebruik ik de natuur en wandelingen, weer een ander heeft yoga nodig. Af gebruiken we elke keer wat anders. Het is maar net wat nodig is op dat moment.

1 Sessie van 2 uur kost €160,-. Pakket 1 van 6 weken kost dus €960,- en pakket 2 van 12 weken kost €1920,-. Natuurlijk mag je ook per maand betalen i.p.v. ineens. Bij de pakketten zit whatsapp contact inbegrepen. En bij het grootste pakket krijg je nog een gratis reading naar keuze om mee te starten en mee te eindigen.

sjamanistische coachingstraject
wat doet een sjamanistische coachingstraject met je

Volgens mijn klanten is het een fijne manier om weer in verbinding te komen met je eigen ik. Maar ook met je eigen lijf en met de delen die je door de jaren heen kwijt geraakt was. Natuurlijk is het ook een fijne manier om jouw dromen en doelen waar te maken. Of om echt even een andere draai aan je leven te geven. Dat hoef je allemaal niet alleen te doen.

Je kunt kiezen voor een eenmalige sessie, voor 6 weken of 12 weken. Mocht je daarna toch nog het gevoel hebben wat meer ondersteuning nodig te hebben voordat je het toch allemaal op jezelf gaat doen, kun je altijd nog extra sessies kiezen. Maar als ik denk dat je dat alleen doet uit angst i.p.v. gegronde redenen, dan zal ik dat niet aannemen.

Mijn sessies duren 2 uur zodat ik echt even met jou kan reflecteren op de vorige keer en op je leven. Dit duurt ongeveer een kwartier. Daarna hebben we nog 75 tot 90 minuten om te oefenen. Om op het laatst nog even te bespreken wat we de aankomende tijd gaan doen en hoe je de oefening vond. Welke inzichten je meeneemt vanuit de oefening.

Wij sluiten hem af met jouw manifestaties, planning, en misschien nog wat oefeningen die je mee kunt nemen naar huis. Maar vooral ook hoe jij alles wat je geleerd en gedaan hebt kunt verwoorden naar jouw persoonlijke taal. En hoe je dit kunt herhalen voor de toekomst. Zodat je mij niet meer nodig hebt.

Het grote pakket sluiten we ook nog eens af met een reading.

sjamanistische coaching

Sjamanistische coachingstrajecten zijn dus een combinatie van spirituele, natuurlijke en mindset tools die we inzetten op een manier wat het beste past bij jou. En zo helpt sjamanistische coaching jou terug te komen bij jouw innerlijke natuur om in jouw persoonlijke vrijheid te leven.

Scroll naar boven