spiritueel coach

Spiritueel coach

Wat is spirituele coaching?

Om het maar even heel simpel neer te zetten maar dat maakt het nog steeds zo uitgebreid dat het vaag is: Spiritualiteit is de wereld achter de wereld die je ziet en kan aanraken. En coaching is een manier om je te helpen verder te komen in het leven. Dit kan dus voor jou wat anders betekenen dan voor je moeder, buurman, vriendin of partner. 

Wat doet een spiritueel coach?

Een spiritueel coach is iemand die zelf ook spiritueel is maar ook coach is. Elke coach heeft zijn of haar eigen arsenaal aan tools om je te helpen. Bij een spiritueel coach zijn deze tools dus ook spiritueel. Denk aan manieren om je energie in balans te houden terwijl je in een moeilijke situatie zit. Of aan hoe je jouw paranormale gaven ook kan leren uitzetten als je bijvoorbeeld in een vergadering zit. Maar het kan ook zomaar zijn dat je juist jouw intuïtie wil ontwikkelen na een spirituele ontwaking. 

spiritueel coaching

Waarom spirituele coaching?

Misschien ben je hooggevoelig, een hsp’er en wil je gecoacht worden om met jouw gevoeligheid om te gaan. Maar dan wel op een spirituele manier dat bij jou past. Of ben je van plan een spirituele praktijk op te zetten en wil je eigenlijk een business coach hebben. Maar dan wel een spirituele. Natuurlijk kan het ook zijn dat je gewoon verder wil komen in jouw persoonlijke helingsproces. Ook dan kan een spiritueel coach nuttig zijn. Zodat je de spirituele kanten van oude trauma’s bijvoorbeeld kan belichten. Waardoor alles een reden krijgt en daarom een plekje krijgt.

Klein stukje over mijn eigen ervaring met coaching: Coaching heeft voor mij persoonlijke groei betekent op het moment dat ik echt diep in de put zat. Toen ik door depressie en een giftige relatie mijn eigenwaarde kwijt was. Heeft coaching mij geholpen anders te gaan denken. En toen ik geld als iets kwaads zag ook doordat ik in de schulden zat. Heeft coaching mij laten inzien dan ik door een andere mindset, juist geld kan creëren. Coaching heeft mij altijd geholpen weer op mijn eigen benen te staan. Mijn innerlijke kind te helen zodat ik zichtbaar durfde te zijn waardoor mijn praktijk begon te bloeien. Enzovoorts.

Wie is spiritueel coach Stephanie

Mijn naam is dus Stephanie en ik ben geboren met spirituele gaven zoals het praten met dieren. En het zien van mijn overleden oma sinds ik mij kan heugen. Het leven is voor mij dus altijd al spiritueel geweest. Zo deed ik al aan astrale reizen toen ik op de basisschool zat. Omdat ik makkelijk in trance raakte door muziek. Alleen wist ik nog niet wat dit allemaal was. Totdat ik wat ouder werd. Het zijn allemaal ‘dingen’ die mij door mijn leven heen hebben geholpen. Want ik heb (net als bijna iedereen) erg geworsteld met mijn verleden, voorouderlijk trauma en hooggevoeligheid.

Daarnaast ben ik van kleins af aan al een kind van de natuur en een advocate voor dieren. Het zal je daarom ook niet verbazen dat mijn spirituele coaching een basis heeft in het sjamanisme. Dat betekent dat we de natuur van jou als mens en zoogdier serieus nemen. Net als jouw innerlijke natuur als ziel en holistisch wezen welke verbonden is met alles wat leeft. Daarnaast luister ik ook wat jouw gidsen en voorouders doorgeven.

Wat mensen over mij zeggen is: dat ik wel direct ben, maar ze weten ook dat ik alles uit liefde deel. Ook noemt men mij een wandelende encyclopedie, maar dan wel de spirituele encyclopedie. 

Voorbeelden waar ik mensen mee heb mogen helpen: ik heb iemand geholpen in de reis na het spiritueel ontwaken. Hoe je bij jezelf blijft in een wereld waar je zo beïnvloedbaar ‘kan’ zijn. Dit deden we middels visualisaties. Iemand anders heb ik geholpen haar spirituele gaven te gebruiken. Zodat ze anderen kan helpen terwijl ze haar geld verdiend als consulent bij een paranormale hulplijn. Ik heb haar vooral geholpen te oefenen, te doen en te leren vertrouwen op haarzelf. Mijn cursisten coach ik hun nieuw ontwikkelde gaven te gebruiken zonder erover na te denken. Daardoor groeit het zelfvertrouwen een stuk sneller. En leren ze ook een stuk sneller. 

Spiritueel coach in Gelderland

Zoek jij een spiritueel coach in Gelderland? Die jou helpt op innerlijk niveau te onderzoeken wat je in de buitenwereld wil neerzetten. Of jou helpt de buitenwereld anders te bevatten zodat je meer in lijn bent met jouw innerlijke ik. 

Ik sta klaar om jouw steuntje in de rug te zijn, voor een sessie of voor een paar weken. Mijn sessies duren 2 uur, ongeacht of je voor een keertje komt of herhaald. Zo kunnen we echt de diepte in gaan, bijvoorbeeld door middel van een regressie meditatie. Naar een herinnering waardoor je een overtuiging hebt die jou tegenhoudt. Want door het verleden te laten rusten heel je ook de toekomst. En zo kan je leren hoe je jouw realiteit creëert van binnenuit. Maar geef ik je ook mee welke stappen je dient te nemen om je manifestatie te materialiseren. 

Lijkt het je gaaf om samen te werken op spiritueel niveau met de nuchtere aardsheid van de Achterhoek? Dan ben je van harte welkom in mijn praktijk te Heelweg of online via google meet. Koop hier een sessie voor 160 euro of traject vanaf 960 euro. Waar je bij anderen al gauw 2000 euro betaalt voor een maand. Betaal je bij mij 960 euro voor 6 weken. En in de tussentijd hebben we nog whatsapp contact wanneer jij dat nodig hebt. 

(Let op, je kunt mijn coachingssessies boeken via de website van mijn praktijk: Elomy. Je wordt dus doorgestuurd naar elo-my.com zodat ik al mijn boekhouding op 1 plek kan houden.)

Ben je toch nog niet helemaal zeker? Laten we eens kennismaken over de telefoon! Stuur me even een berichtje en dan spreken we een intakegesprek af. Dit is gratis en vrijblijvend maar zoals gezegd kunnen we dan even kennismaken. En kunnen we ook kijken of ik jou kan helpen.

Scroll naar boven