Spiritueel business coaching

spiritueel business coaching

Spiritueel ondernemer

Een spiritueel ondernemer kan een ondernemer zijn met een spiritueel bedrijf. Maar een spiritueel ondernemer kan ook iemand zijn die geen spiritueel bedrijf heeft, maar wel zelf spiritueel is of wil zijn. En natuurlijk om deze persoonlijke spiritualiteit mee te nemen in zijn of haar bedrijf. 

Wat doet een spiritueel business coach?

Een spiritueel business coach helpt jou op jouw unieke spirituele en ondernemerspad. We kunnen je helpen om je bedrijf neer te zetten op een holistische manier. Of om ‘marketing’ en ‘verkopen’ te zien als iets wat jouw bedrijf heel maakt. En wat jouw klanten helpt. We kunnen bedrijfsvoering holistisch maken. Laten zien hoe jouw bedrijf alle partijen helpt voor hun hoogste goed. Het is zelfs zo, dat boekhouden spiritueel kan zijn. 

Ook kunnen we middels spirituele oefeningen zoals meditatie erachter komen wie jouw ideale klant is. Of wat de kleuren zijn voor jouw bedrijf en branding. Hoe je het beste jouw dag in kan delen, wat goed is voor jou, je bedrijf en klanten. 

Spiritueel business coaching helpt jou dus het aardse en het spirituele samen te brengen in jouw bedrijf. Eigenlijk helpen we jou dat je zelf balans kan brengen in jouw bedrijf.

Waarom een spiritueel business coach?

Omdat je tegen dingen aanloopt zoals reclame maken. Je wilt bijvoorbeeld niet schreeuwerig overkomen. Maar mensen moeten wel zien wat je te bieden hebt. Hoe zorg je voor een mooie balans? Of hoe kun je aan social media doen als je er eigenlijk niet achter staat op persoonlijk vlak? Voor dit soort vragen zijn wij er als spiritueel business coach. Om een balans te vinden tussen jouw gevoel en de zakenwereld. 

Wat kan spirituele business coaching voor mij betekenen?

Dat je met plezier alle onderdelen van je bedrijf kan runnen. En dat je op elk vlak een goed gevoel hebt over jouw bedrijf. Ongeacht of je nu een praktijk hebt als tarotist, een webshop met new age spullen. Of juist heel wat anders. Misschien ben je wel een personal fitness trainer. En wil je toch ook de spiritualiteit van jouw klanten erkennen tijdens de persoonlijke transformaties die zij meemaken. Spirituele business coaching kan jou dus helpen om de niet tastbare dingen van het ondernemen juist tastbaar te maken. 

Wat dat voor jou betekent is uniek aan jou. Voor de een betekent dit met een goed gevoel gaan slapen en ook weer opstaan. Doordat ze doen wat hun levensmissie is en daarmee anderen helpen. Weer een ander begint ondernemen weer leuk te vinden na een tijd van somberheid. Omdat commercie eerst werd gezien als iets negatiefs. Nog een ander kan na jaren dromen eindelijk starten. Want de balans tussen spiritualiteit en ondernemen brengt ineens inspiratie en motivatie.

Wat kost een spiritueel business coach?

Zelf heb ik altijd spirituele coaches en business coaches los van elkaar gehad. Maar toen ik zelf zocht naar een spiritueel business coach was ik met minstens 2000 euro kwijt per maand. Als het niet meer was. Daar ben ik het niet mee eens. Stel dat je net begonnen bent, dan heb je al genoeg investeringen te maken. Of juist als je zwaar weer hebt in je bedrijf en daarom een spiritueel business coach nodig hebt. Dan heb je het geld ook hard nodig voor jezelf en je bedrijf. Daarom ligt mijn prijs op 160 euro voor 2 uur coaching. Kost mijn manifestatiepakket van 6 weken 960 euro. En mijn 12 weken pakket voor transformatie is 1920 euro. Je bent dus geen 2000 euro kwijt per maand.

Wat is er anders aan mij dan aan andere spirituele business coaches?

Mijn achtergrond is vooral sjamanistisch, ik zal daarom altijd de natuur erbij betrekken. Daarnaast heb ik ook aardig wat tools in mijn arsenaal. Soms loop je tegen iets aan zoals verkopen omdat je als kind zijnde jezelf niet mocht uiten. Dan kunnen we ook een innerlijke kind healing doen. Als in een innerlijke reis. Of is er ergens een voorouderlijke wond waardoor je jezelf niet zichtbaar durft te maken. Dan zouden we door sjamanistische opstelling deze wond kunnen helen en loslaten. 

We kunnen dus dieper gaan dan alleen een gesprekje over hoe je spiritualiteit in je bedrijf kan brengen. Het gaat ook om jou, wie jij bent en wat jij uitstraalt. Dus het gaat ook om wat jij aantrekt. 

Wat ook anders is: Ik ben misschien wel erg spiritueel, maar ik ben ook zeer realistisch. Bijvoorbeeld: Ik geloof absoluut in manifesteren. Maar ik geloof erin dat manifesteren ook betekent dat je dingen moet doen. Dat je zelf de deuren open moet zetten zodat jouw wens op jouw pad kan komen. En dat je dus niet alleen door te mediteren geld kan verdienen.

Spiritueel business coaching Gelderland

Je bent welkom in mijn praktijk te Heelweg. Dit is een klein dorpje in de mooie Achterhoek, te Gelderland. Maar natuurlijk kunnen we ook online afspreken via google meet. Ook meditaties kunnen gewoon via google meet gegeven en gevolgd worden.

(Let op je wordt verbonden met mijn webshop om een traject te kunnen kopen als je op de knop klikt. Elo-my is mijn praktijk. En om alles bij elkaar te houden qua boekhouding, kun je alle consulten, coaching en cursussen alleen via elo-my krijgen. Shamanicoach is vooral voor de marketing dat men mij makkelijker kan vinden.)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven